FOODPRINT: Tentoonstelling

Stroom Den Haag presenteert vanaf de zomer 2009 het twee jaar durende programma 'Foodprint. Voedsel voor de stad'. Foodprint gaat over de invloed van voedsel op de cultuur, de inrichting en het functioneren van steden en van Den Haag in het bijzonder.

Van 27 juni t/m 23 augustus 2009 vindt in het kader hiervan op de locatie BINK36 (Binckhorstlaan 36, Den Haag) een tentoonstelling plaats.
Foodprint wil bezoekers confronteren en inspireren met ‘uitspraken' van kunstenaars en architecten over voedsel en de stad. Uitspraken in de vorm van kunstwerken en -projecten,beelden en teksten, zowel van nu als uit het (recente) verleden.

<< Virtueel rondkijken
Maak een virtuele wandeling door de tentoonstelling door links op de PLAY-button te klikken. Met ingedrukte linker muisknop kunt u rondkijken in de foto's. In de foto's zijn 'hotspots' verwerkt. Door hier op te klikken kunt u virtueel rondwandelen van de ene naar de andere ruimte.


Fullscreen interactieve versies van de foto's
Door op de onderstaande foto's te klikken wordt de 360/360-graden versie ("QTVR") geopend in QuickTime.
Met ingedrukte linkermuisknop kan er in horizontale en verticale richting worden rondgekeken in de foto.


   = weergave van de foto in FlashAtelier Van Lieshout / 'Foodmaster' (1)     Atelier Van Lieshout / 'Foodmaster' (2)     Lonnie van Brummelen en Siebren de Haan / 'Monument of Sugar: How to Use Artistic Means to Elude Trade Barriers'     MattonOffice, Ton Matton / Orchard Chair en Tomato Lights 'Everyone has something to swap'     Tijdlijn-expositie 'Foodscape Schilderswijk'